zaterdag 6 februari 2016

Leuke ideeen met Ballonnen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is voor ons 1 van de drukste dagen van het jaar en ook dit jaar staat onze agenda volgende week zondag 14 februari nagenoeg vol gepland met bezorgingen.

Maar...

Je kunt natuurlijk ook zelf je liefde verassen met de meest romantische Valentijnsballonnen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Is het geen leuk idee om bijvoorbeeld jullie bed te bestrooien met kleine hartballonnen? Onze hartballonnen met een diameter van 25cm kosten 0,15 euro per stuk en met een paar hartballonnen creëer je al een heel romantisch effect.

Je vindt deze hartballonnen op: http://www.ballonartikelen.nl/hartballonnen

Als je uiterlijk maandag 8 februari  bestelt, dan heb je de ballonnen zeker voor Valentijnsdag in huis.

Voor nog meer leuke ideeën  wat je met ballonnen kunt doen op Valentijnsdag, bezoek dan onze Pinterest Valentijnspagina.Liever wat meer bijzondere Valentijnsballonnen? Dat kan ook. Op http://www.ballonartikelen.nl/liefde-valentijnsdag vind je maar liefst  121 ballonnen met het thema Valentijnsdag en Liefde.En als je helemaal wat bijzonders wilt op Valentijnsdag, neem dan contact met ons op of we misschien toch nog een gaatje hebben a.s. zondag voor het bezorgen van bijvoorbeeld helium gevulde ballonnen.

Ben je eigenaar van een restaurant? Neem dan sowieso contact met ons op want dan hebben we een heel leuke Valentijnsvoorstel welke zeker de moeite waard is om aan te horen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten