zaterdag 28 mei 2016

Super idee voor een Gender Reveal (Geslacht Onthulling) Party!

Gender Reveal Ballonnen

Gender Reveal Ballonnen maken wij van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.
De professionele ballondecorateurs van Globos bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week Gender-reveal-ballonnen door heel Nederland en Belgie bij u thuis of op locatie. Gender Reveal Ballonnen worden kant en klaar bezorgd en alle ballonnen worden door ons gevuld.Wat is een Gender Reveal Ballon

Tijdens een Gender Reveal Party oftewel een Geslacht Onthulling Party wordt aan het bezoek het geslacht van de baby bekend gemaakt en dat gaat vaak op een bijzondere manier, bijvoorbeeld door het laten klappen van grote ballon (de Gender Reveal Ballon). Komen er roze ballonnetjes uit, dan wordt het een meisje en komen er blauwe ballonnetjes uit, dan wordt het een jongen.
We kunnen de ballonnen vullen met helium zodat de grote ballon als een cloudbuster aan een ballongewicht, boven de grond blijft zweven. Of we vullen de ballonnen met lucht zodat u de grote ballon kunt ophangen aan het plafond.

Een doos vol Heliumballonnen

Een ander idee is om zelf een grote doos te versieren (voorbeelden) en deze te (laten) vullen met roze of blauwe heliumballonnen. Na het openen van de doos zweven de roze of blauwe heliumballonnen naar boven.

Wil je zelf ook verrast worden?

Geef dan de ongeopende envelop met daarin het geslacht van jullie baby (en eventueel een grote doos) bij ons af in Spijkenisse en kom een half uurtje later de ballon weer ophalen. In de tussentijd vullen wij de grote (ondoorzichtige) ballon met roze of blauwe ballonnetjes. Zo ervaren jullie dezelfde verassing als de rest van het bezoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten